Virtuális szerver infrastruktúra szolgáltatás

Szeretné megkímélni cégét a saját szerver-számítógépek és a kapcsolódó üzemeltetési infrastruktúra kialakításának költséges és időrabló kialakításától, fejlesztésétől?

Ugyanakkor a cég növekedési igényeinek megfelelően gyorsan, rugalmasan bővítené informatikai rendszerét? Mindezt úgy, hogy a szolgáltatás bármikor és bárhonnan elérhető legyen biztonsági kompromisszumok nélkül?

Akkor válassza virtuális szerver infrastruktúra szolgáltatásunkat és írjon nekünk!

A legmodernebb felhő alapú technológiák segítségével ez a költséghatékony, egyedi igényekre szabható és biztonságos szolgáltatás az Ön cége számára is elérhető!

A felhő alapú virtuális szerver infrastruktúra szolgáltatással szemben a saját üzemeltetésű, helyi infrastruktúra kiépítése költséges megoldás. Nem csak a hardver elemek beszerzésének költségével, de egyéb járulékos költségekkel is számolnunk kell: a szoftver és hálózati elemek, a megfelelő üzemeltetési környezet kialakítása (szerverterem, hűtés és szünetmentes tápegység, oltórendszer stb.) vagy az energia, hűtés ára. Az üzemeltetéshez szükséges IT szakemberek béréről/költségéről nem is beszélve.

Ugyanakkor a virtuális szerver infrastruktúra szolgáltatás…

Költséghatékony

Nincs szükség helyi infrastruktúrára, megspórolhatja az üzemeltetési költségeket. Egyszeri, nagyösszegű beruházás helyett a költségek havonta jelentkeznek. Megspórolható a helyi üzemeltetésben felmerülő váratlan, elavulással járó költségek.

Rugalmas, egyedi igényekre szabható

Világon bárhol, bármikor elérhető Internet hozzáférés segítségével. Az igényei szerint skálázható, a cég fejlődésével nem szükséges több évre előre számolni.

Biztonságos

A szolgáltatást biztosító adatközpontok a legmagasabb biztonsági szabványoknak is megfelelnek, így szerverein tárolt adatai és üzletmenete is mindig biztonságban lesznek.

Mindezek fényében cégünk úgy gondolja, hogy manapság már nem éri meg helyi infrastruktúrát üzemeltetni vagy bővíteni, költséghatékonyabb a felhő alapú szolgáltatás választása.

Vegye fel velünk a kapcsolatot és egy díjmentes beszélgetés során átbeszéljük a részleteket!

Miért az InfraCloud?

Profi, tapasztalt és kompetenciákkal rendelkező csapatunk segítséget és teljes körű bevezetési, üzemeltetési szolgáltatást nyújt vállalkozása számára, az üzleti igényeiknek és céljaiknak leginkább megfelelően.
Cégünk a legmodernebb virtualizációs szoftver környezetben (VMware és Microsoft Hyper-V), professzionális Dell, Cisco, Fortinet hardver elemekre épülő redundáns infrastruktúrán biztosítja Önnek és cégének a felhő szolgáltatást. Egyaránt nyújtunk Privát és Hibrid Felhő szolgáltatást.
Az üzleti igényeinek megfelelően választhat prémium és/vagy standard szintű infrastruktúra elemeket (pl. all-flash vagy HDD alapú tárolók).
Szükség esetén másodlagos adatközpontunk segítségével georedundáns infrastruktúrát is tudunk biztosítani.
Az üzleti igényeinek megfelelően választhat prémium és/vagy standard szintű infrastruktúra elemeket (pl. all-flash vagy HDD alapú tárolók).
7x24 rendszerfelügyelet és automatikus monitoring szolgáltatásunk segítségével a leállásokból adódó veszteségeit is minimalizálhatja.
Előző
Következő

Milyen virtuális szerver infrastruktúra szolgáltatásokat tudunk nyújtani Önnek?

Miben segítünk Önnek?

Az alábbi tevékenységekben számíthat az InfraCloud csapatára:

Felmérés

Szakembereink segítenek felmérni üzleti igényeit és megtervezzük a várható erőforrás igényét.

Adatmigráció

Meglévő adatait (szerverek, virtualizálás) előkészítjük és átköltöztetjük az új, felhőalapú rendszerbe.

Bevezetés

A bevezetés mellett, az Ön igényeit figyelembe véve javaslatokat teszünk a rendszer hatékony működését elősegítő funkciók beállítására, működtetésére.

Támogatás

A bevezetést követően is számíthat ránk. Ha problémája vagy kérdése van csapatunk segít a megoldásba

Legyen Önnek is megbízható, modern és költséghatékony virtuáls szerver infrastruktúrája!

Partnereink

Ez a weboldal sütiket (cookie-kat) használ a jobb felhasználói élmény érdekében.