Dr. Németh János Pál

Chief executive officer

Kedves Leendő Partnerünk!
Örömmel üdvözlöm az InfaCloud Zrt. honlapján. Engedje meg, hogy megosszam Önnel azokat a tapasztalatokat és gondolatokat, amelyek az InfraCloud megalapításához vezettek és amelyekre alapozva építjük és működtetjük cégünket minden nap. Szakmai életutam során számtalanszor tapasztaltam cégmérettől és szektortól függetlenül, hogy a legnagyobb és legváratlanabb meglepetéseket az informatikai terület szolgáltatta. Az utólagos elemzések során szinte mindig az derült ki, hogy bár az informatikusok jól végezték a dolgukat, az üzletmenet biztonsága szempontjából fontos alapokat pénzügyi megfontolások miatt nem fektették le. Amit megtakarított a cég az alapoknál, annak sokszorosát fizette ki később a projektek csúszása, az adatok elvesztése vagy a rendszerek leállása formájában. Különösen a KKV szektorban a cégek reális pénzügyi lehetőségeit meghaladják az alapok lefektetéseinek költségei. Ennek az ellentmondásnak a feloldására keressük az InfraCloudnál a megoldásokat. A motivációnk a kezdetektől fogva az volt, hogy olyan biztonságos és korszerű informatikai infrastrukturális hátteret hozzunk létre magyar középvállalatok számára, amelyre szükségük van, de egyenként nem tudják megfinanszírozni. A közös sikerünk záloga az, hogy ehhez a technológiai háttérhez a megfelelő szakember csapatot is sikerült összeválogatnunk. Bízom benne, hogy Ön is magára ismer valamelyik esettanulmányunkban és megmutathatjuk, hogy milyen megoldást kínálunk az ott leírt problémára.

Csapatunk

Agócs László

Chief Technology Officer
(Technológiai vezető)

Több mint 15 éves szakmai és vezetői tapasztalattal rendelkezem, amely során többek közt Microsoft technológiákkal, felhasználói támogatással, IT infrastruktúra üzemeltetéssel – felhős, illetve hibrid környezetben – és VMware virtualizációval foglalkoztam.

A Keler Zrt-nél eltöltött időszakban, 2015-ben Magyarországon elsőként valósítottuk meg a VMware katasztrófatűrő vSphere Metro Storage Cluster megoldását, két data center között, de elsők között vezettük be a Veeam mentési és helyreállítási megoldásait is. M&S Zrt-nél tagja voltam a 112-es üzemeltető csapatnak, akik kiépítették és felügyelték országos szinten az egységes hívásfogadó rendszert.

Minősítések

VMware VSP-SP
VMware VTSP
VMware Certified Associate 6 – Data Center Virtualization
VMware Certified Professional – Data Center Virtualization 2019
VMware Certified Professional – Data Center Virtualization 2021
Network Security Professional – Fortinet NSE4
Veeam Certified Engineer 2021
Veeam VMSP
Veeam VMTSP

Szabó Lajos

VMware / IT infrastruktúra rendszermérnök

Több mint 20 éves szakmai múltam során a virtualizáció játszotta a főszerepet. Főleg VMware/Veeam katasztrófatűrő megoldások tervezésével és üzemeltetésével foglalkoztam (Rossmann, Lapker), de nagy tapasztalatot szereztem IT infrastruktúra adminisztráció területén is.

Ezen belül leginkább Microsoft Windows szerver-kliens környezettel és hálózatbiztonsággal (ISA, ASA, Fortigate, Checkpoint, Kaspersky) dolgoztam.

Minősítések

VMware Certified Professional 6.5 – Data Center Virtualization
VCE Certified Converged Infrastructure Associate
Microsoft® Certified Product Specialist: Microsoft Certified Professional
Microsoft® Certified Solutions Associate: Windows Server 2012
VMware VSP-SP
VMware VTSP
Veeam Certified Engineer
Veeam VMSP
Veeam VMTSP

Szűcs László

Szenior Microsoft rendszermérnök

2015 óta foglalkozom Microsoft felhős illetve hibrid környezettel, nemzetközi cégeknél (Celebi, Egis) szereztem tapasztalatot, ahol többek közt egy több országot átfogó, teljes Microsoft cloud migrációs projektben (AD forest, Exchange Online, Office 365, Cloud MFA) is részt vettem.

Emellett Microsoft Azure környezet adminisztrációval, System Center patch management-tel, Hyper-V alapú virtualizációval és PowerShell programozással foglalkozom.

Minősítések

Microsoft® Certified: Azure Administrator Associate
Microsoft® Certified Solutions Expert: Cloud Platform and Infrastructure
Microsoft® 365 Certified: Enterprise Administrator Expert
Microsoft® Certified Solutions Associate: Windows Server 2016
Microsoft® Certified Solutions Associate: Windows Server 2012
Microsoft® Certified Professional: Microsoft Certified Professional
Microsoft® Specialist: Configuring Windows Devices
Microsoft® Certified Solutions Expert: Messaging Microsoft® Specialist: Server Virtualization with Windows Server Hyper-V and System Center

Erhardt Zoltán

Junior hálózati rendszermérnök

Matematika-informatika szakos tanárként eltöltött 12 év után új kihívásokat keresve először ServiceDesk ügyintézőként (T-System) dolgoztam egy rövid ideig, majd az utóbbi években hálózatosként folytattam pályafutásom.

Cisco, Dell és Fortinet eszközökkel foglalkozom, kiemelten hálózatbiztonsággal.

Emellett, kamatoztatva az oktatásban szerzett tapasztalataimat, felhasználói tanfolyamok előkészítésében és kivitelezésében is részt vállalok.

Minősítések

Network Security Associate – Fortinet NSE1,2,3
Network Security Professional – Fortinet NSE4

Szeitz Péter

Microsoft rendszergazda

Közel 10 éve dolgozom rendszergazdaként, Microsoft környezetben. A Semmelweis Egyetem Szemészeti Klinikáján 150 felhasználó 1. illetve 2. szintű támogatását láttam el, a teljes IT infrastruktúra és az orvosi műszerek felügyelete mellett.

Ezt követően egy közel 400 felhasználót érintő projekt keretében Microsoft Windows 10 és Office 365 bevezetésében és támogatásában szereztem tapasztalatot.

Minősítések

Microsoft rendszergazda

Kiss Gergely

Microsoft rendszergazda

Pályakezdőként nemrég kerültem a céghez, de előtte diákként hosszabb ideig dolgoztam IT területen.

Leginkább felhasználói támogatás, Windows kliens- és szerveroldali adminisztráció területén szereztem tapasztalatot, de részt vettem egy akkor zajló Microsoft Office 365 bevezetésben is.

Minősítések

Microsoft rendszergazda

Ez a weboldal sütiket (cookie-kat) használ a jobb felhasználói élmény érdekében.