Rendszerüzemeltetési, felügyeleti és konzultációs szolgáltatások​

Költséghatékony megoldást keres a hagyományos IT infrastruktúrán túl a hibrid és felhő alapú rendszerek üzemeltetésére is?

Szeretné, ha valaki felügyelné szervereit, üzleti szolgáltatásait vagy segítene megkeresni és elhárítani az infrastruktúrájában a hibákat?

Segítségre van szüksége informatikai igényei megoldására, egy olyan csapattól, akik az IT valamennyi szakterületén jártasok és tapasztalatukkal megkímélik Önt a rendszerek bevezetésének, megtervezésének nehézségeitől?

Vegye igénybe egy szakértői csapat magas színvonalú szolgáltatásait, amely segítségével időt és energiát spórolhat, így növelve vállalkozása hatékonyságát.

Tapasztalatunk szerint ma egy cégnek nem könnyű egy minden ellátandó informatikai területet lefedő, speciális szaktudással rendelkező szakembergárdát fenntartania, figyelembevéve az ágazatban lévő munkaerőhiányt és a folyamatosan emelkedő bérköltségeket.

Szakértői szolgáltatások igénybevételének legnagyobb előnye, hogy nem kell olyan szakértelemmel, tapasztalattal rendelkező IT szakembert alkalmaznia, amely tudásra csak alkalomszerűen vagy fix időnként van szüksége. Költséghatékonyabb megoldás külső szakértőt igénybe venni.

Miért az InfraCloud?

Kollégáink rendszeresen képzik magukat, tudásuk naprakész, jól ismerik az ügyfeleink üzleti igényeit és folyamatait, így az általunk nyújtott üzemeltetési és támogatási szolgáltatások biztosítják az IT rendszerek folyamatos rendelkezésre állását.
Előző
Következő

Szolgáltatásaink általános jellemzői:

Informatikai rendszerek üzemeltetése, támogatása

Átfogó informatikai szolgáltatás keretében vállaljuk szerver és hálózati infrastruktúrája üzemeltetését és karbantartását, legyen szó helyi, hibrid, vagy akár felhős környezetről.

Szavatoljuk a magas fokú informatikai biztonságot és adatai védelmét. Ügyfeleink által meghatározott szolgáltatási feltételek biztosítása mellett garantáljuk rendszerei megbízható, stabil működését. A hagyományos IT infrastruktúrán túl támogatjuk publikus, privát és hibrid felhő alapú rendszerek üzemeltetését is, továbbá segíthetjük ügyfeleink informatikai környezetének migrációját az egyes infrastruktúrák között.

Mit nyújtunk Önnek?

Rendszermonitorozás, távfelügyelet

Felügyeljük, és fenntartjuk az üzleti szolgáltatásait vagy segítünk megkeresni és elhárítani az infrastruktúrájában a hibákat. Kialakítjuk, rendbe tesszük IT rendszerei monitorozását, proaktívan részt veszünk a felmerülő problémák elhárításában. 

Rendszer alapú támogatást nyújtunk távolról és személyesen egyaránt, a hiba mielőbbi elhárítása érdekében.

Mit nyújtunk Önnek?

IT konzultáció, tanácsadás

Rutinos és nemzetközileg is minősített rendszermérnök csapatunkkal konzultáció és tanácsadás formájában segítjük ügyfeleinket az informatikai rendszerek, megoldások részletes megismerésében azok jövőbeni támogatásában. Kollégáink az IT különböző szakterületein jártas szakemberek, így kezeskedünk, hogy minden felmerülő igényre a lehető legjobb megoldást találjuk meg vállalata számára.

Mit nyújtunk Önnek?

Partnereink

Ez a weboldal sütiket (cookie-kat) használ a jobb felhasználói élmény érdekében.