Otthoni munkavégzést támogató irodaszoftver-szolgáltatás​

Szeretné biztosítani munkatársai számára, hogy bármikor, bárhonnan elérhessék és használhassák a vállalati információkat, erőforrásokat?

Mindezt olyan irodai szoftverrel, amely támogatja a távoli munkavégzést, a belső chatalapú kommunikációt és online értekezletek, hívások, webkonferenciák lebonyolítását és a laptopon kívül mobilon és tableten is használható?

Akkor Önnek egy felhő alapú komplex irodai szolgáltatáscsomagra van szüksége, amely az ismert Office alkalmazások mellett különböző online, szerver funkciókat kiváltó és biztonsági megoldásokat foglal magába.

Tegye hatékonyabbá a távolról dolgozó kollégáinak a munkát! Írjon nekünk, mi pedig díjmentesen visszahívjuk, hogy egyeztessünk a részletekről!

Ezen a piacon két domináns megoldással találkozhat: a Microsoft 365 (korábban Office 365) és a Google Workspace (korábban G Suite) szoftver csomag.

Mindkét termék hatékonyságnövelő eszköz, amely megkönnyíti az üzleti feladatok elvégzését. Az üzleti szintű levelezés mellett biztonságosan, a felhőben tárolhatja adatait. Segítségükkel dokumentumokat, táblázatokat és prezentációkat szerkeszthet, valamint ezeken dolgozva együttműködhet kollégáival. A fentieken kívül audió- és videókonferenciákon vehet részt.

A 2 csomag között a legfőbb különbség, hogy a Google Workspace böngésző alapú megoldás, a Microsoft 365 ezzel szemben nem csak a böngészőben, de asztali verzió formájában is használható.

A felhő alapú szolgáltatások rohamos terjedése ellenére a mai napig komoly igény van a különböző cégeknél a Microsoft offline szolgáltatásaira. Ezek segítségével a kollégák egyszerűbben tudnak dolgozni az ismert fájltípusokkal. Egy másik érv az asztali alkalmazások mellett a funkcionalitás. Habár a Google online szerkesztője kitűnően használható az alapvető feladatokra, viszont, ha bonyolultabb feladatokat kell elvégeznünk az alkalmazásokban, nem igazán van vetélytársa a Microsoft megoldásainak.

Az árazás tekintetében mindkét cég több csomagot kínál, amelyek leginkább az elérhető szolgáltatásokban különböznek, véleményünk szerint közel azonos árakon.

Mindezeket figyelembe véve cégünk úgy gondolja, hogy a Microsoft 365 kitűnő választás nagy és kis vállalatok számára egyaránt, mely magában foglalja a legtöbb szolgáltatást amire egy vállalkozásnak szüksége lehet, kedvező, piaci áron.

Beszélgessünk a részletekről, írjon nekünk!

Miért az InfraCloud?

Bemutatjuk a megfelelő M365 technológiákat és szolgáltatásokat. Segítünk a meglévő adatok biztonságos felhőbe való költöztetésében, kérés szerint testre szabjuk a rendszert, teljes körű támogatást nyújtunk az igények felmérésétől, át a bevezetésig és a támogatásig.
Új ötletekkel és lehetőségekkel ismertetjük meg. Kollégáink több vállalatnál maximális elégedettséggel bevezették a Microsoft 365-öt, így a felmerülő kérdésekben, és problémák megoldásában is hatásosan tudnak segíteni.
Microsoft CSP partnerként a Microsoft 365 licenszek közvetlenül tőlünk is beszerezhetők
Előző
Következő

Miben segítünk Önnek?

Az alábbi tevékenységekben számíthat az InfraCloud csapatára:

Felmérés

Szakembereink segítenek felmérni üzleti igényeit és megkeresni a céloknak leginkább megfelelő megoldást. Segítünk eligazodni a licenceléssel kapcsolatos kérdésekben, a licencek megvásárlásában vagy előfizetésében.

Adatmigráció

Meglévő adatait (pl. levelezés, fájlok) előkészítjük és átköltöztetjük az új, felhőalapú rendszerbe.

Bevezetés

A bevezetés mellett, az Ön igényeit figyelembe véve javaslatokat teszünk a rendszer hatékony működését elősegítő funkciók beállítására, működtetésére.

Oktatás

Segítünk az oktatási anyagok elkészítésében, az oktatás megszervezésében, helyszíni vagy online tréningek levezetésében.

Támogatás

A bevezetést követően is számíthat ránk. Kérdés vagy probléma esetén csapatunk segít a megoldásban.

Keressen minket a részletekért!

Partnereink

Ez a weboldal sütiket (cookie-kat) használ a jobb felhasználói élmény érdekében.