Szeretné biztosítani munkatársai számára, hogy bármikor, bárhonnan elérhessék és használhassák a vállalati információkat, erőforrásokat?

Mindezt olyan irodai szoftverrel, amely támogatja a távoli munkavégzést, a belső chatalapú kommunikációt és online értekezletek, hívások, webkonferenciák lebonyolítását és a laptopon kívül mobilon és tableten is használható? 

Válassza a Microsoft 365 megoldást!

A Microsoft 365 olyan felhőalapú szolgáltatásokat tartalmaz, amelyek hatékonyan segítik a távoli és irodai munkavégzést, csapatmunkát. A szolgáltatások révén megoldható a vállalati szintű, biztonságos levelezés, a belső chat-alapú kommunikáció, online értekezletek, hívások, webkonferenciák lebonyolítása, a dokumentumok biztonságos tárolása, megosztása, szerkesztése.  

Nagyvállalati kategóriájú szolgáltatásai bármilyen méretű szervezet számára elérhetőek. Munkatársai bárhol is dolgozzanak, mindig a munkájukhoz szükséges fájlok és eszközök legfrissebb verzióit érhetik el. Akár egyszerre is dolgozhatnak biztonságban együtt másokkal, mégis távol egymástól. 

A szolgáltatások használatához nincs szükség helyi szerver infrastruktúrára, így bevezetésük, üzemeltetésük egyszerűbb. A költségek könnyen tervezhetőek a havi vagy éves díj miatt, ami mindig a legfrissebb szoftvereket foglalja magába melyeket a felhasználó több eszközön is igénybe vehet (akár öt számítógépen, okostelefonon, táblagépen). A licencek száma adaptívan módosítható szervezeti változások esetén.

M365 Vállalati

Alapverzió ​

3,8 € + ÁFA

Felhasználó/hó

(1 év hűségidő)

M365 Vállalati

Standard verzió

9,6 € + ÁFA

Felhasználó/hó

(1 év hűségidő)

M365 Vállalati

Prémium verzió

15,3 € + ÁFA

Felhasználó/hó

(1 év hűségidő)

A fenti csomagokra 1 hónapos, ingyenes kipróbálási lehetőséget biztosítunk, max. 25 felhasználóig!

A kiválasztott Microsoft 365 csomag mellé kedvező áron kínálunk ügyfeleinknek egyéb szoftvereket és hardvereket.

Érdekli ajánlatunk, de segítségre van szüksége a megfelelő csomag kiválasztásában?

Egyedi igényei vannak?

Lépjen velünk kapcsolatba! Munkatársaink készséggel állnak rendelkezésére további bevezetési, oktatási és egyéb támogatási szolgáltatások kapcsán.

A Microsoft 365 legfontosabb szolgáltatásai

Office csomag

Tartalmazza a legnépszerűbb Office alkalmazásokat, mint a Word, Excel és PowerPoint, és ezek online változatait is. A közös dokumentum szerkesztés által hatékony csoportmunka valósítható meg.

Microsoft Teams

Chat alapú kommunikációs eszköz, amely gördülékenyen a vállalti együttműködést biztosít, helyből indítható hang-, videó és konferencia hívások, külsős csoporttagokat is meghívhatunk, és az Office 365 appokkal is bővíthető (pl. Sharepoint, OneNote, PowerBI, Planner)

Exchange/Outlook

A világ egyik legnagyobb vállalati szintű e-mail szolgáltatása, naptár és névjegyalbum kezeléssel, mely platformfüggetlen, így bárhol és bármikor, bármilyen eszközről elérhető levelezés, 50 GB (vagy akár 100 GB) postafiók minden felhasználó számára, amelyet a Microsoft Exchange Online biztosít.

Sharepoint Online, és OneDrive

Modern, a szervezeti csoportmunkát támogató webalapú tárhely, ahol az információ rögzíthető, rendszerezetten, biztonságosan tárolható, megosztható, bármikor visszakereshető és bárhonnét elérhető. A OneDrive pedig minden felhasználónak hatalmas 1 TB felhős tárhelyet biztosít.

Kapcsolat

Ez a weboldal sütiket (cookie-kat) használ a jobb felhasználói élmény érdekében.