Felhő Alapú Mentés Szolgáltatás

Szeretné biztonságban tudni adatait?

Egyszerű és költséghatékony megoldást keres, melynek segítségével minimalizálhatja a véletlenszerű adat-vesztésből vagy szándékos károkozásból származó adat- és költségveszteségeit?

Számtalan olyan váratlan helyzet adódhat – hardver hiba vagy zsaroló vírus, esetleg egy tényleges katasztrófahelyzet -, amely részleges vagy teljes adatvesztéshez vezethet. Ezek kivédésére elengedhetetlen egy megbízható mentési rendszer használata.

A mentéseket gyakorta ugyanazon szerver helyiségben, esetleg ugyanazon a telephelyen tárolják, mint magát az éles infrastruktúrát. Ez az általános hardver hibák ellen védelmet nyújt, ugyanakkor az egyéb külső behatásokkal (víz, tűz, stb) szemben nem, mert ha történik valami, akkor az egész szerverterem a mentésekkel együtt veszélybe kerül.

Erre az egyik megoldás, hogy a mentéseket fizikailag másik helyen, távol az éles infrastruktúrát működtető helytől tároljuk. Például a vállalat egy másik telephelyén, ha van, vagy egy bérelt helységben. Ugyanakkor a jelenleg általánosan használt modern, lemezes mentések (backup storage) esetén az ehhez szükséges infrastruktúra (mentési szoftver, adatvonal, szerverterem stb.) kiépítése vagy bérlése és üzemeltetése igen költséges.

Ezzel szemben sokkal költséghatékonyabb lehet egy felhő alapú mentés szolgáltatás alkalmazása, amelyhez csak egy internetkapcsolat szükséges, a mögöttes infrastruktúra adott.

Kérdése van? Szeretné cégében a felhő alapú technológiát alkalmazni? Akkor írjon nekünk és mi díjmentesen visszahívjuk, hogy egyeztessünk a részletekről!

Milyen előnyöket nyújt a felhő alapú mentési szolgáltatás

Az üzemeltetéssel kapcsolatos gondokat leveszi a válláról

Több platformot is támogat, fizikai és virtuális rendszereket is

Bármilyen eszközről képes mentést készíteni, akár katonai szintű titkosítással

Könnyen skálázható, az adatmentés mérete bármikor változtatható

Havidíjas szolgáltatás, csak a tényleges használat után kell fizetni

Könnyen kezelhető, letisztult, webes menedzsment felület

Ez alapján elsősorban azoknak ajánljuk a felhő alapú mentési szolgáltatást, akiknek az informatikai biztonság mellett számít a költséghatékony szemlélet, hiszen a szolgáltatás a legjobb megoldás az erőforrások az optimális kihasználására, az üzemeltetéssel járó gondok leküzdésére és az IT eszközeinek a gyors avulása ellen.​

Miért az InfraCloud?

Cégünk a legmodernebb technológiát biztosító, piacvezető Veeam Backup & Replication megoldásával nyújtja felhő alapú mentési szolgáltatását, nemzetközi minősítéssel rendelkező, gyakorlott szakembereink segítségével.

A Veeam Backup & Replication megoldása a fizikai környezetek mellett egy kifejezetten VMware vSphere és Microsoft Hyper-V virtualizációs rendszerekhez fejlesztett mentési és adat helyreállítási megoldás, mely adatok gyors, rugalmas és megbízható helyreállítását teszi lehetővé.

A biztonsági mentés mellett a Veeam képes szerverek, illetve telephelyek között a virtuális gépek képszintű replikációjára is – lehetővé téve katasztrófatűrő megoldások kialakítását.

Milyen mentési – helyreállítási szolgáltatásokat tudunk nyújtani Önnek?​

Mentési – helyreállítási szolgáltatások általános működése

  • A mentés – helyreállítási szolgáltatás havi előfizetés formájában történik.
  • Az ajánlat minden esetben egyedi elbírálás alapján zajlik, egy előzetes felmérés után.
  • A költségek a tárhely igény és a kívánt sávszélesség igénybevételétől függ (alapesetben a 100 Mb/s hálózati sávszélességet biztosítunk).
  • A helyi (on-site) mentési szolgáltatáshoz szükséges egy szerver, amit tudunk biztosítani, de ha van létező, azt is be tudjuk állítani.
  • A mentett adatokat magas rendelkezésre állású Backup Storage-on, diszkeken tároljuk.

Miben segítünk Önnek?

Az alábbi tevékenységekben számíthat az InfraCloud csapatára:

Felmérés

Szakembereink segítenek felmérni üzleti igényeit és megtervezzük a várható erőforrás igényét.

Bevezetés

A bevezetés mellett, az Ön igényeit figyelembe véve javaslatokat teszünk a rendszer hatékony működését elősegítő funkciók beállítására, működtetésére.

Támogatás

A bevezetést követően is számíthat ránk. Kérdés vagy probléma esetén csapatunk segít a megoldásban.

Alkalmazza a legmodernebb felhő alapú technológiákat a mindennapokban, és tudja biztonságban céges adatait!

Írjon nekünk, mi pedig díjmentesen visszahívjuk a részletekkel!

Partnereink

Ez a weboldal sütiket (cookie-kat) használ a jobb felhasználói élmény érdekében.